Sommar

Kom hem, lyckligt slutkörd. När du ser solen träffa årets första späda vårblomster. Som att naturen skämtar med oss människor. Och du liksom bara rycker på axlarna och glömmer alla tankar du någonsin haft om att uppsöka en terapeut eller börja med yoga. Så lever vi häruppe när skidorna står på tork mot väggarna. Vill du vandra dig trött med oss?

Aktiviteter med guide

Föredrar du att inte ge dig ut på egen hand? Kolla in vad vi kan erbjuda.

Jakt

Jaga ripa. Greppa bössan och ge er ut direkt från Lodgen. Eller välj att flyga till och från jaktmarkerna. Vid middagen på kvällen jämför ni bästa jakthistorierna.

Toppbestigning

Hur mycket som helst att välja på. Vi har toppar att bestiga så det räcker en livstid, allt från Nuolja, till Kärketjårro eller Rombakstötta i Norge. Bara sträcka på benen lite? Stornabben bakom Lodgen öppnar upp hela landskapet – du får garanterat mersmak.

Heli-hiking

Flyg ut, gå hem. Perfekt för dig som har lite tid eller bara vill göra något annorlunda.

Vandring

Vill du vandra dig trött med oss? Vandring är den populäraste aktiviteten hos lodgens gäster under sommaren. Abisko är ett perfekt ställe att börja eller avsluta en långtur på, men även ett utmärkt ställe att bo på och göra dagsturer på.

Fiske

Flugfiske är som meditation, mycket balsam för själen. Du har obegränsad tillgång till fina fiskevatten, både vägnära eller via flyg om du väljer det. Om du vill prova på havsfiske, kan vi tipsa om platser för det också.