Rombakstötta
Dagstur i Norge pris 1450,- pp

Toppbestigning.

Hur mycket som helst att välja på. Vi har toppar att bestiga så det räcker en livstid, allt från Nuolja, till Kärketjårro eller Rombakstötta i Norge.
Bara sträcka på benen lite? Stornabben bakom Lodgen öppnar upp hela landskapet – du får garanterat mersmak.

Rombakstötta.
fr 1450,- pp

Vår guide tar er med minibuss till Narvik. Där väntar den spektakulära toppen Rombakstötta som ligger som en alptopp ovanför staden. Toppen ser luftig ut men vandringen är lättare än man tror. Vägen är ganska lång så den kräver ändå god kondition och sista 30 metrarna till toppen får man klättra lite. Belöningen är total – på en klar dag ser man långt ut på Lofoten. Ett minne och en dag man inte glömmer i första taget.

Ej tillänglig under 2021

Telefon: 0980-401 00

E-mail: info@abiskomountainlodge.se

Kärketjårro via Trollsjön
1250,- SEK pp

Vi tar minibussen från Lodgen till Hållplatsen vid Kärkevagge. Vi följer bergssluttningen via dalen med dess spektakulära steniga dal till Trollsjön längst in. Efter att ha rastat o kanske till och med badat vandrar vi upp den branta leden till toppen av Kärketjårro. Efter en stund med utsikten vänder vi kosan ner i Låkktadalen på andra sidan och vandrar ut till Hållplatsen igen. Dagen är lång och kräver starka ben o god kondition – men är väl värd mödan.

Telefon: 0980-401 00

E-mail: info@abiskomountainlodge.se