Norrskensturer från
795;- per person

Norrskensturer
Mindre HÖ61
Mindre HÖ61
N2
N2
N41
N41
the great aurora chase hero product
the great aurora chase hero product
6
6
Norrskenet och lyktan ver2 Per Lundström
Norrskenet och lyktan ver2 Per Lundström
Polarnatten på träsket mot björkis Per Lundström
Polarnatten på träsket mot björkis Per Lundström
DSC_4491
DSC_4491
previous arrow
next arrow

Skoter kvällstur

Ni ger er ut på en kvällstur på skoter en bit upp på fjället där man får fantastiska förutsättningar för att kunna se norrsken!

När ni kommer tillbaka så är kvällen fortfarande ung och guiderna tipsar gärna om hur ni bäst ska göra för att få se norrskenet.

Norrskensäventyr

Följ med en av Lights Over Laplands professionella guider för en möjlighet att se och fotografera norrskenet vid en av våra vackra utvalda platser i och runt Abisko Nationalpark. Tack vare att det ofta är klar himmel i Abisko är det en av de bästa platserna i världen för att se norrsken. Vi förser dig med en systemkamera och objektiv som vi har förinställt för norrskensfotografi och går snabbt igenom grunderna som du behöver för att hitta och fotografera det magiska norrskenet.

Denna kväll under stjärnorna ger dig ett fantastiskt tillfälle att lära dig mer om Lapplands kultur och naturhistoria och ger dig en chans att uppleva skönhet som bara finns i Abisko Nationalpark. Under vår tid kommer vi att diskutera hur lokalbefolkningen interagerar med naturen och utforska de kulturella tolkningarna av norrskenet som Samerna i regionen har trott under de senaste århundradena. Små grupper på 8 gäster garanterar en mycket personlig och äkta upplevelse och säkerställer en säker och bekväm tur i den arktiska miljön.

Norrskensvandring på snöskor.

En vandring in i vildmarken kring Abisko är ett fantastisk sätt att uppleva norrskenet på. Turen går till utsiktsplatsen Stornabben där man har en spektakulär vy i alla väderstreck. På vägen dit lär guiden er mer om den unika natur som finns i Abisko. I väntan på att norrskenet ska framträda tänder ni tillsammans med guiden upp en eld och ni får veta hur ni ska göra för att maximera era chanser att se det.