Som du känner dig : älskad

Snart sitter du kanske på en stjärnrestaurang i en megastad och försöker komma på var du har ätit en bättre måltid. Och då ler du förläget när du minns kvällen på Abisko Mountain Lodge. Den tallriken talade oblygt direkt till ditt hjärta med råvaror från vildmarken du avnjutit hela dagen. Kärleken var ömsesidig.

Osnö / Nosnow

Vandra i Sommar!

15 Juni - 17 September. Min 2 nätter, helpension.
Pris pp i Twin-bed: 1025,-/dygn.

Se detaljer under erbjudanden!

I Brasserie Fjällköket serveras varje kväll en satt tre-rätters under vintersäsongen och under sommarmånaderna byts det ut mot en a la carte-meny. På menyn finner ni, blandat med säsongsaktuella råvaror, bland annat röding och älg direkt från vildmarken.

Slow-food är det som gäller på Lodgen, och så har det varit enda sedan starten. Vi är officiellt medlemmar av Slow-food rörelsen och det är vi mycket stolta över.

Genuin ljugarbänk med bara världsmästare. Slut på samtalsämnen är totalt okänt i fjällhotellet som har helikopterplattan som främsta entrétrappa.

En stund in i middagen når dagens heliskiing nya dimensioner. För var inte dagens åk precis lika utsökt som vinet i glaset och rödingen i magen?

Bor du inte hos oss men är ändå sugen på att äta en middag i Brasserie Fjällköket? Inga problem, ring och boka bord på 0980 401 00.