Från jobbet till peppad.

Lagbygget blir lättare om du till ett fullspäckat program med skönt lugna eller halsbrytande aktiviteter lägger ett antal vilda berg och friskt porlande vattendrag i ett svårt otämjt naturreservat. För vem har egentligen någon som helst lust att klaga när nattsömnen varit bedövande god och aptiten når nivån hungrig varg? Samla din flock och känn dig varmt välkommen.

Vi har plats för mindre till medelstora sällskap. Totalt har vi 37 bäddar i olika typer av hotellrum och 16 bäddar i stuga med självhushåll. 4 av hotellrummen är Superior-rum i en separat byggnad, 3 av standard-hotellrummen är Dubbelrum, 1 är Enkelrum och de övriga 11 är Tvåbäddsrum.

Rombaksturen

Ta tåget från Abisko Östra och börja vandringen i Kateratt. Ni går sedan ner i den spektakulära Rombaksfjorden för att sedan bli upplockad med båt och slutligen bli upphämtade med buss som tar med er tillbaka till Abisko. Det här är en heldagstur som är perfekt för konferensgrupper. Vid större grupper kan vi ordna fler guider så att det finns möjlighet att gå i olika tempon. Lunchpaket får ni med er från oss så lunchstopp är också inkluderat i turen.

För prisuppgift och tillgänglighet: mailto:info@abiskomountainlodge.se

Topptur Norge.

Tänk riktiga fjäll och lägg till känslan av att åka nära havet ner i fjordarna och du har turkänslan i Norge klar för dig. Beroende på förhållandena och gruppens färdighet väljer guiden ett berg med dagens absolut bästa skidåkning. Boka transport, säkerhetsutrustning och guide. Passar grupper som har skidvana sedan tidigare.

För prisuppgifter och tillgänglighet: info@abiskomountainlodge.se

Förslag till höstpaket 2 nätter

Dag 1: Ankomst till Abisko Mountain Lodge.
Efter incheckning samlas alla gästerna i lobbyn för välkomstdrink och snacksbricka, ni får en kortare introduktion av området av någon av oss som bor i Abisko på heltid. Vad innebär det att bo i Abisko och varför är det här stället så otroligt unikt. Efter detta kommer bastun vara igång och ni har möjlighet att slappa i relaxen innan det är dags att göra sig redo för middag. Middagen serveras i Brasserie Fjällköket och kommer vara en välkombinerad historia på tre rätter med ett matchande vinpaket till.

Dag 2: Efter frukost så står aktivitet på schemat. I det här fallet teambuilding med tema: Fjällkunskap.
Ni kommer bli uppdelade i mindre grupper och efter en genomgång får ni med hjälp av karta och kompass ta er till olika stationer där ni ska utföra olika uppdrag. Alla är uppbyggda så att ni som grupp måste samarbeta för att uppdraget ska gå att genomföra. Ni har med lunchpaket ut som ni vid lämpligt tillfälle äter under dagen. När teambuildingen är avslutad väntar en varm bastu på er på lodgen. Ni får spendera eftermiddagen i relaxen i eget tempo. Denna kväll blir ni serverade Brasserie Fjällkökets avsmakningsmeny med tillhörande vinpaket, ni kommer inte bli besvikna.

Dag 3: Ni börjar självklart dagen med frukostbuffé. Sedan finns tid till att utforska området på egen hand, att ta de där sista bilderna för att föreviga helgen. Sedan är det dags för utcheckning och hemresa.

Från 4750 SEK/person

För mer information: info@abiskomountainlodge.se