Fiske

Zen och konsten att sköta ett fiskespö. Flugfiske är som meditation, mycket balsam för själen. Du har obegränsad tillgång till fina fiskevatten, både vägnära eller via flyg om du väljer det. Om du vill prova på havsfiske, kan vi tipsa om platser för det också.

Fiskehjälp?

Flugfiskekurs? Vår fiskeguide hjälper dig dig med tekniken, både som nybörjare eller du som vill ta fisket till nästa nivå. Kanske du har en handled eller en back-sving som behöver lite justering?

Balsam för själen

Meditation i rörelse. Ja vi säger det både på sommaren o vintern. Låt tanken stanna här o nu med fokus på speglingen i vattnet, är ripplet du ser en kant på en ryggfena eller en skräddare som går över vattnet?

Bästa läget

Du kan åka ett par kilometer eller flera mil om du vill. Det finns bra fiske både nära o längre bort. Vi pekar dig i rätt riktning. Om du lovar att sedan bara säga att du fiskat i Hemlijaure.

Kung för en dag

Kampen mellan dig o din motståndare. Känslan av att försiktigt landa fisken, ta upp den ur håven, ge den en snabb puss o sedan släppa tillbaka den i vattnet. Den känslan. Kung för en dag.