Servitör
Servitris

Fjällmys med stämning till max!

Här, i det storslagna fjällandskapet samlas locals och fjällentusiaster året om. Den varma och inbjudande restaurangen utgör sista anhalten innan vildmarkens vidder tar över. Oavsett placering i fjällkökets brasserie kan du följa kockarnas skapande i det öppna köket. Här är det inte enbart maten som står för lockelsen. Upplevelserna, människorna, värmen, utmaningarna och segerglädjen över att ha bemästrat Kungsleden, eller en annan topp i regionen, lyfter intrycken ytterligare. Det är mycket av allt – utan att det för den skull blir för mycket.

Så skriver White Guide om Abisko Mountain Lodge och Brasserie Fjällköket, vi kan bara hålla med.

Nu förväntar vi oss ytterligare en kanonsäsong och behöver därför fylla på vårt team med duktiga servitörer och servitriser.

Vi serverar á la carte sju dagar i veckan, med enbart kvällsöppen restaurang så det kommer att finnas gott om tid för aktiviteter ute på fjället.

Goda chanser till förlängd anställning för kommande säsong.

*Personalboende finns

Vi vill anställa dig som har ett genuint intresse av branschen men som också vill ha en fritid med många möjligheter för utomhusaktiviteter i skön miljö.

Har du något års erfarenhet och vill vara med på vår resa? Tveka inte att skicka in din ansökan så kanske just du får spendera säsongen med oss på Abisko Mountain Lodge.

Om anställningen

Omfattning: Heltid
Varaktighet: 3 – 6 månader
Anställningsform: Säsongsanställning

Kvalifikationer

Arbetslivserfarenhet, Krav
Servitör/Servitris – 2-4 års erfarenhet

Språk, Krav
Svenska
Engelska

Lön

Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Var ligger arbetsplatsen?

Arbetsplatsen ligger i Abisko, i kommunen Kiruna i Norrbottens län.

Ansökan

Ansök via mail till kristoffer@abiskomountainlodge.se