Kock
På Abisko Mountain Lodge är det råvarorna som styr vad som ska serveras. Vår mat är naturlig och smakrik med den svenska smakbilden av salt, sötsurt och rökt.
Vi använder oss av svenska råvaror och av producenter som vi litar på och tycker om. Beroende på säsong plockar vi själva av vad naturen har att erbjuda.
Vår ambition är att ett besök hos oss ska upplevas som familjärt och okomplicerat med en meny där det bästa svenska råvarorna just nu erbjuds.
Vår Lodge är en bas för en mängd aktiviteter, det finns något att göra för alla.
Vi som arbetar är ett gäng som verkligen gillar att vara utomhus på vår fritid och det tycker vi är en viktig egenskap även hos dig som kommande medarbetare.
Du ska ha en kockutbildning i grunden, sedan behöver du även ha några års erfarenhet.
Vi värnar om våra svenska smaktraditioner samtidigt som vi hämtar inspiration från hela världens olika kök. Du ska ha koll på den svenska smakpaletten och vi erbjuder mat som är naturlig och smakriktig.
Vi skapar menyer med lekfullhet, humor och ett genuint kunnande.
Du arbetar tillsammans med ett team som består av 2-4 andra i köket.
Vi serverar á la carte sju dagar i veckan, med enbart kvällsöppen restaurang.
Vill du vara med i vårt team och ta oss till nästa nivå?
Goda chanser till förlängd anställning för kommande säsong.
Vi vill anställa dig som har ett genuint intresse av branschen men som också vill ha en fritid med många möjligheter för utomhusaktiviteter i skön miljö
*Arbetstiden är kvällstid
*Personalboende finns.
Vi har hälften utländska, hälften svenska gäster på anläggningen, vi behöver därför ha personal som talar både svenska och engelska.
Anställningen är på 100% och tillsvidare.
Lön enligt kollektivavtal.
Start enligt överenskommelse