Samisk Wellness.

Från 20e till 24e oktober

Ta med dej din kamera och upplev hösten i fjällen.

När nätterna är lite kallare gör hösten sig påmind och fjällsluttningarna sprakar i alla tänkbara färger. Från de iskalla, klarblåa jokkarna till topparna som pudras av nysnö, blandat med några få gröna blad på träden som i övrigt skiftar i brinnande gult och klarröda nyanser.
I kvällens hemtrevliga mörker har vi också stor möjlighet att fånga norrskenets dans över himlen.

Hösten är den perfekta tiden för att öva upp sina färdigheter med kameran samtidigt som man hinner njuta av den klara luften och de vackra färgerna och må gott.
Vi kombinerar en härlig vistelse i fjällen med foto och wellness – Kom! Vi tar med dig ut och hjälper dig hur du fångar det du verkligen vill.

Tillsammans spenderar vi 4 dagar på fjället och fördjupar våra kunskaper samtidigt som vi mår gott på olika sätt, med god mat, trevlig samvaro och vila i lugnet. Kanske hittar du också nya vänner? Eller ett nytt smultronställe att ta med hem och dela med andra..?

Samisk wellness

3 nätter
Paket

Inklusive frukost, lunchpaket och 2-rättersmiddag

Tillsammans spenderar vi 4 dagar på fjället och fördjupar våra kunskaper samtidigt som vi mår gott på olika sätt, med god mat, trevlig samvaro och vila i lugnet.

Vi träffas på Abisko Mountain Lodge och ger oss på kvällen ut på en fototur med förhoppning om att fånga det vackra norrskenet. Guiderna hjälper er med allt ni behöver veta!

På morgonen ger vi oss ut i naturen för samisk wellness med meditation för att sedan återvända till Lodgen för en mysig frukost.

Följande dagar är vi på fjället för att vara i naturen så mycket som möjligt. Med hjälp av de lokala guiderna kan vi skräddarsy vad ni vill göra med tanke på vad ni är intresserade av för typ av fotografi.

Sista kvällen avslutar vi med en tre-rätters middag.

Telefon: 0980-401 00

Anmäl ditt intresse: info@abiskomountainlodge.se

Guiderna.

Ylva Sarri

Jag är född och uppvuxen i Nikkaluokta där jag har mitt hjärta. I fjällen och naturen får jag inspiration och kraft både av stillheten och lugnet likaväl som av vädrets makter och naturens storslagna kraft.

Jag mår som bäst när jag får vara ute i mina älskade fjäll. Gärna en varm försommardag när jag ligger i lingonriset och hör jokkens muntra porlande, eller varför inte en stormig vinterdag. Då jag verkligen får känna på människans litenhet och naturens gigantiska krafter. Allt är lika underbart – fast på olika sätt

Anette Niia

Fotograf och filmskapare från Kiruna som älskar att vara ute i naturen. Min favorittid är de sena kvällarna.