Mindre HÖ61
Mindre HÖ61
N2
N2
N41
N41
the great aurora chase hero product
the great aurora chase hero product
6
6
Polarnatten på träsket mot björkis Per Lundström
Polarnatten på träsket mot björkis Per Lundström
previous arrow
next arrow

Norrskenet.

Aurora Borealis är fenomet som gör att Abisko har besökare från världens alla hörn under de mörkaste vintermånaderna. Det som vi kallar Norrskenssäsongen pågår från Oktober till och med Mars. Fyll dagarna med aktiviteter medan du väntar på Norrskenet. På kvällarna följer du med guiderna ut till de bästa ställena. Notera att vi bara bokar aktiviteter åt gäster som också bor hos oss – ange ditt bokningsnummer som referens när du gör förfrågningar för att boka aktiviteter.

December-Mars.

Fler dagsturer

Här har vi samlat ännu fler dagsturer, välj den du tycker passar just dig bäst!

Hundspann

Delar du drömmen med många andra om att få vara en del av ett hundspann? Ta i så fall chansen att uppfylla den drömmen när du är hos oss, vi erbjuder två olika turer.

Isfiske

Testa isfiske på Sveriges största fjällsjö Torneträsk eller någon av de andra närliggande sjöarna kring Abisko.

Isklättring

Pröva på isklättring. Du behöver ingen tidigare erfarenhet för att vara med på en av de guidade isklättringsturerna.

Norrskensturer

Vi erbjuder en mängd olika kvällsturer där huvudsyftet självklart är att spana efter norrsken men vem säger att det inte går att kombinera med annat? Välj själv vilket sätt du föredrar.

Snöskor

Att gå på snöskor är ett smidigt sätt att ta sig fram på vintern. Att vara ute och njuta av naturen är ett måste om man besöker Abisko, även under midvintern.

Snöskoter

Snöskoterturer arrangeras dagligen, vissa dagar körs en tur på två timmar och vissa dagar en tur på fyra timmar. Guiden tar dig på ett riktigt äventyr där du får lära dig allt om att köra skoter.

Vandring i Abisko Nationalpark

Besök Abisko Nationalpark, guidad vandring längs den storslagna kanjonen kan bokas via oss.

Oktober-November.

Abisko Aurora Chase

Följ med en av Lights Over Lapland’s professionella guider och jaga det magiska norrskenet i Abisko i en av våra säkra, moderna bussar!

Aurora Fototur

Följ med en av Lights Over Laplands professionella guider för en möjlighet att se och fotografera norrskenet vid en av våra vackra utvalda platser i och runt Abisko Nationalpark.

Guidad Vandring i Abisko

Följ med på en guidad vandring i området runt Lodgen!

Landskapsfotografi

Ett spännande och lärorikt äventyr för dig som är intresserad av att fånga det fantastiska landskapet i norr med din kamera.

Norrskensvandring

En vandring in i vildmarken kring Abisko är ett fantastisk sätt att uppleva norrskenet på.

Vandring i Abisko Nationalpark

Två kilometer från Abisko Mountain Lodge ligger Abisko Nationalpark som är ett ställe man inte får missa under sitt besök.