Välmåendedagar i Abisko!
Paket med upp till 15% rabatt

Wilderness is Wellness

Abisko är en plats som många känner till, belägen med Lapporten i ryggen och Torneträsk vid foten av byn. Abiskos berömda blåa hål betyder att platsen är mycket väl ägnad åt norrskensspaning också. Vi på Abisko Mountain Lodge visar dig gärna vägen till mer eller mindre kända platser i området, allt för att dina dagar hos oss ska vara så energigivande och avkopplande som just du vill ha dom. Vi ger dig tips om vandringsstigar, var du bäst ska gå för att se norrskenen dansa och vi har kartor och en guidebok över området till försäljning. Du kan även boka lokala aktiviteter via oss.

Du hyr ditt Kaffe-kit från Primus så du kan pausa var du vill, sitta med ryggen mot en sten och ta in det mäktiga landskapet. Andas djupt och släpp ut asfalt och jobbpendling. Fyll på med luft, doften av fjällsluttningar, smaken av kristallklart rinnande vatten och rasslet av fjällgröe och björkkvistar. Kom hem med ny energi, centrerat lugn och favoritplatser att återvända till.

Alla nedanstående priser innehåller frukost, lunchpaket och en 3-rättersmiddag varje kväll i vår berömda restaurang – Brasserie Fjällköket.

Frukosten är en buffé med hembakat bröd, hemgjorda sylter och marmelader samt fint utbud även för dem som väljer att äta vegetariansk/vegansk kost och massor med olika te-sorter.
Du gör dina egna smörgåsar på frukosten till Lunchpaketen och det ingår också bulle, frukt, liten fruktjuice, kexchoklad. Du fyller också din termos med dryck om du inte vill hyra till ditt Primus kaffe-kit för 75,- per dag inklusive gas.

Priserbjudandet med rabattstege vid bokning av två nätter och uppåt nätter gäller våra TWIN-rum med separata sängar som inte kan ställas ihop. Man kan köpa till annan rumskategori såsom dubbel eller superiorrum, priser på förfrågan. Till och med 25 september har vi öppet alla dagar i veckan. Från 6 oktober till 31 oktober har vi öppet onsdag-söndag (4 nätter i veckan).

Singelpaket!
Inklusive frukost, lunchpaket
och 3-rätters middag

2 nätter – 3790 SEK
3 nätter – 5385 SEK
4 nätter – 6900 SEK

Boka dina dagar direkt på info@abiskomountainlodge.se

Paket för 2 personer!
Inklusive frukost, lunchpaket
och 3-rätters middag

2 nätter – 5580 SEK
3 nätter – 7770 SEK
4 nätter – 9800 SEK

Boka dina dagar direkt på info@abiskomountainlodge.se