Banquet.

Many of those who dream of giving each other wedding vows at the foot of a mountain can probably imagine choosing Abisko Mountain Lodge.
From the restaurant, our guests see the massive The Lapponian Gate and it makes us a given place for weddings, anniversaries and parties.

Bröllop

Att det är speciellt med just bröllop är något vi alla vet och vi är väl medvetna om att många lägger ner mycket tid på att planera sina bröllop. Vi vill självklart göra vårt allra yttersta för att leva upp till brudparets förväntningar. Vi jobbar därför nära med er som brudpar när vi sätter menyn och ni får chans att komma med synpunkter och idéer flera gånger om innan vi når ett slutresultat. Detsamma gäller alla andra detaljer kring ert bröllop, vi vill att ni ska få det bröllop ni föreställer er.

Hela menyn inklusive bröllopstårta och bröllopsbrunch dagen efter går att beställa genom oss. Vill ni ha hjälp att boka för vigseln fixar vi det. Vill ni ha även arrangerade aktiviteter utomhus kan vi komma med förslag på sådana också. Vi skräddarsyr helt enkelt bröllopet efter era önskemål.

För prisuppgift och tillgänglighet: 
bokning@abiskomountainlodge.se 

Jubiléer

Det är lätt att fira en födelsedag, ett dop eller annan händelse häruppe. Vill man bjuda upp sina nära och kära till en plats utöver det vanliga så är Abisko en utmärkt plats för detta. Liksom med bröllopen så vill vi att dessa tillställningar ska bli så personliga som det bara går och en nära kontakt med er som bokar är otroligt viktigt för oss. Det finns många fina platser runt Lodgen som man också kan väva in i arrangemanget.

För prisuppgift och tillgänglighet: 
bokning@abiskomountainlodge.se