Vill du bli : toppad
eller bergtagen

På frågan om lycka egentligen bara sitter i huvudet måste vi svara "ja". Skidåkning i vildmark är milt beroendeframkallande. Det som händer när en av Europas mest fjällvana bergsguider förstrött pekar med staven och säger "åk". Nu är det rännan och du.

Osnö / Nosnow

Topptur i Abisko & Riksgränsenfjällen. Det finns så mycket bra skidåkning i bergen kring Abisko/Riksgränsen att det räcker i en livstid. Beroende på förhållanden för dagen och gruppens färdighet väljer guiden ett berg med rolig skidåkning. Boka transport, säkerhetsutrustning och guide.

Topptur Norge. Tänk riktiga fjäll och lägg till känslan av att åka nära havet ner i fjordarna och du har turkänslan i Norge klar för dig. Beroende på förhållandena och gruppens färdighet väljer guiden ett berg med dagens absolut bästa skidåkning. Boka transport, säkerhetsutrustning och guide.

Privat guidning 5500:-/dag. Vill du hyra guide ensam eller kanske är ni ett kompisgäng som har lite idéer? Hör av dig så får vi diskutera. Vid alla högalpina aktiviteter anlitar vi UIAGM/IVBV/IFMGA certifierade guider eller aspirantguider. Se mer info på www.sbo.nu