Guidade aktiviteter.
Från 795 SEK

Aktiviteter med guide.

Är det första gången någonsin? För de som är lite mindre fjällvana kan det vara att föredra att ha guide med sig första gången man ger sig ut.
Se nedan vad vi kan erbjuda för guidade turer.

För bokningsförfrågningar, mejla oss: info@abiskomountainlodge.se

Vandring – Paddus och Nabbarna
795 SEK/person

Vi tar kurs mot Paddus och passerar på vägen dit “Nabbarna”. Härifrån har man en fantastiskt vacker utsikt med Torneträsk åt ena hållet och en massa fjäll åt det andra. Under den här turen kommer vi också ta en kaffepaus där det bjuds på smörgås med rökt fisk från Torneträsk.

Tid: 10.00-13.00

Heldagsvandring med lunch 1250 SEK/person

Under den här turen får vi njuta av de sceniska omgivningarna kring Paddus och Nissunjokks kanjon. Den här vandringen beräknas ta 6-7 timmar och inkluderar då ett längre lunchstopp. Har vi turen med oss finns det chans att se vilda djur som älg, ren, räv, hare eller örn.

Tid: 10.00-16.00

Fisketur
895 SEK/person

Vår guide tar er på ett fiskeäventyr i lugna sjöar eller snabbt strömmande vatten – du bestämmer. Vi står för all utrustning som behövs, men det går självklart bra att ha med egen om ni skulle föredra det. Under den här turen tar vi också en paus där vi gör upp en eld, tar något att dricka samt avnjuter en smörgås med rökt fisk från Torneträsk.

Tid: 14.00-17.00

Fiske från båt på Torneträsk 1050 SEK/person

Tillbringa en eftermiddag på en båt i Torneträsk med att fiska röding. Landskapen omkring dig kommer vara minst sagt häpnadsväckande, du kommer vara helt omgiven av berg och den välkända Lapporten. Vi gör ett stopp för att gå i land på någon av öarna i Torneträsk för att ta något att äta och avnjuta en smörgås med rökt fisk från Torneträsk.

Tid: 19.00-22.00

Bastuflotte på Torneträsk
995 SEK/person

Ta chansen att spendera en kväll på den charmiga, flytande bastun på vackra Torneträsk. Under den här turen finns tid för att sola på däck, basta såklart och att ta ett dopp i det uppfriskande, iskalla och klara vattnet.

Tid: 18.00-20.00 och 21.00-23.00