Festvåning.

Många av de som drömmer om att ge varandra vigsellöften vid foten av ett fjällmassiv kan nog tänka sig att välja Abisko Mountain Lodge. Från restaurangen skådar våra gäster den massiva Lapporten och det gör oss till en given plats för bröllop, jubileer och fester.

Bröllop

Bröllop är det arrangemang vi haft mest erfarenhet sedan tidigare. Att det är något speciellt med just bröllop är något vi alla vet och vi är väl medvetna om att många lägger ner mycket tid på att planera sina bröllop och vi vill självklart göra vårt allra yttersta för att leva upp till brudparets förväntningar. Vi jobbar därför nära med er som brudpar när vi sätter menyn och ni får chans att komma med synpunkter och idéer flera gånger om innan vi når ett slutresultat. Detsamma gäller alla detaljer kring ert bröllop, vi vill att ni ska få det bröllopet ni föreställer er.

Hela menyn inklusive bröllopstårta och bröllopsbrunch dagen efter går att beställa genom oss och vill ni ha arrangerade aktiviteter kan vi komma med förslag på sådana också. Vi skräddarsyr helt enkelt bröllopet efter era önskemål.

För prisuppgift och tillgänglighet: info@abiskomountainlodge.se 

Jubiléer

Födelsedagsfester är också något som har förekommit en hel del hos oss genom åren. Vill man bjuda upp sina nära och kära till en plats utöver det vanliga så är Abisko en utmärkt plats för detta. Liksom med bröllopen så vill vi att dessa tillställningar ska bli så personliga som det bara går och en nära kontakt med er som bokar är otroligt viktigt för oss.

För prisuppgift och tillgänglighet: info@abiskomountainlodge.se

Övriga arrangemang

Vi vet att det låter klyschigt att säga att vi älskar en utmaning och att endast fantasin sätter gränserna men i vårt fall så är det även sant. Vi älskar att testa nya saker och har du ett önskemål om ett arrangemang som inte alls passar in på beskrivningarna ovan men ändå tror att Abisko Mountain Lodge är stället för dig, så tveka inte att höra av dig.

För tillgänglighet och prisuppgift: info@abiskomountainlodge.se