Erbjudanden.

Workshop i Abisko

Charlotta Rosengren, konstnär boende och verkande i Abisko, håller i en workshop i landskapsmåleri.

Charlotta Rosengren har en magister examen i Fri konst från Konsthögskolan Valand och målar landskap, främst fjäll, i ganska stort format och oftast i akryl. Hon ställer ut då och då och nästa större utställning blir i Göteborg våren 2021.

Abisko var redan för hundra år sedan en plats dit konstnärer sökte sig för det magnifika landskapet och de speciella ljus-och väderförhållanden som ofta råder.

Under de fyra dagar workshopen pågår är vi ute under dagtid och skissar, målar, fotar. Vi arbetar både inne och ute. Vi kan måla ute på plats eller ta med skiss och måla inne beroende på väder. Vi vistas i och kring Abisko Nationalpark, Björkliden och Kärkevagge (Trollsjön). Med Charlottas hjälp besöker vi även Abiskofjällens något mer okända platser.

Ta med eget skissmaterial såsom block och pennor eller om ni föredrar att fotografera. Som avslutning gör vi sista kvällen en gemensam utställning på Naturum.

Fakta om Workshopen

8-12 september 2021

4 dagars workshop med avslutande vernissage på Naturrum i Abisko.

Material som ingår är akrylfärg, dukar och penslar. Lokala transporter är inräknat.

5 nätter i delat twin-rum på Abisko Mountain Lodge med helpension. Måltider är frukost, lunchpaket, middagar, sista kvällen 3-rättersmiddag.

10.700 ,-/person
Enkelrumstillägg 500,-/natt.

Bokning: info@abiskomountainlodge.se